Intelligenta Hem

Vi djupt engagerade i att forma framtidens hem och strävar efter att vara din pålitliga partner genom hela processen, oavsett om det är vid nybyggen eller renoveringar. Redan från start samarbetar vi byggherrar, arkitekter och inredningsdesigners.
Intelligenta Hem

Engagerade från Början till Slut

Vi är med i varje steg av processen, från den första spadtaget till den sista finjusteringen. Vid nybyggen samarbetar vi med byggherrar, arkitekter, ljusdesigners och inredningsdesigners för att skapa en integrerad plan. Vårt mål är att göra ditt hem intelligent och lättstyrt genom skärmar, fjärrkontroller, surfplattor och mobiler.

Kvalitetssäkring i Fokus

 Vi är inte bara experter på bild och multirumssystem för ljud; vi erbjuder också helhetslösningar för ljus, automatiska gardiner & persienner, mörkläggning, luft-/värmereglering, larm, rörelsesensorer, magnetkontakter för dörrar och fönster med mera. Vår 25-åriga erfarenhet gör oss till kvalitetsgaranter och säkerställer en genomtänkt och pålitlig lösning.

Efterlevnad och Förvaltning

Vår insats slutar inte vid implementationen. Vi förvaltar och ser till att alla system och komponenter fungerar enligt specifikation. På så sätt kan du känna dig trygg med att ditt intelligenta hem fortsätter att prestera på högsta nivå.

Varför Välja Pause Ljud & Bild

Expertis i bild och ljudsystem: Med våra specialiserade kunskaper erbjuder vi överlägsen kvalitet inom bild och multirumssystem för ljud.

Helhetslösningar för Intelligent Hemteknik: Från ljus till larm, vi levererar skräddarsydda helhetslösningar för att göra ditt hem intelligent.

25 års erfarenhet: Med en gedigen erfarenhet är vi din pålitliga partner för planering och implementering av Intelligent Hemteknik.

Ett axplock från våra installationer